Litt om meg og mine!


Hei og velkommen til min side !!

Jeg er en dame på snart 45 år, har to skjønne gutter på 15 og 16 år, har også to skjønne stebarn på 18 og 19 år. Jeg jobber med barn og ungdom i en avlastningsbolig, stortrives der. Mange kjekke mennesker å jobbe med og mange utfordringer med de brukerne som vi har. Veldig spennende.
Har en fantastisk mann, hjelper til med det meste, og vi reiser en del på turer, turene går ofte til Sverige eller syden en eller annen plass. Vi stortrives i hverandres selskap.  

Dette er brudebildet av meg og min mann, det er tatt ved soloppgang i Kemer.Her er vårt helt nye familiemedlem sammen med sin mor, de er dvergshnauzere, og utrolig kjekke. Vi fikk den for ca et år siden og vi koser oss masse med den. Han er veldig sosial og leken, veldig godt gemytt på han. Rett og slett en fantastisk hund.
Dette bildet er tatt da vi var på østlandet på klippekurs hos oppdretterne, og vi hadde en fantastisk tur og lærte mye...;)


Her er vår lille tass som sjekker litt rundt, hva skal jeg finne på nå da, tenker han sikkert, alle søskene hans var der, så han hadde det utrolig kjekt. Ville ikke gå derfra når det var slutt. Dette var også på klippekurset.


Her er han blitt ca et halvt år, og er nyklippet. Vi er på helgetur til Skånevik med svigerforeldre til min sønn.


Dette er min herlige sønn og hans herlige kjæreste! Dette er også i Skånevik en helg vi hadde der, med herlig flott vær.


Dette er minste mann i flokken, en herlig gutt som klarer å finne seg venner over alt, og finner seg til rette de fleste steder.