lørdag 23. august 2014

Hvordan er det mulig at en forelder kan sverte den andre slik at det går på helsa løs for barn og den andre forelder.

Hvordan klare å være så ond?

Vil egentlig bare fortelle om en vond og vanskelig situasjon som en far har klart å ordnet til.

Hva er det som er galt når en far tar sine barn bort fra sin mor? Med en gang han ser at de har en vanskelig periode så kommer "den reddendeengel" og skal ta seg av barna sine. Han mater de med drit om deres mor, det han forteller dem er det han selv har gjort  mot mor, men klarer å snu det slik at det er moren som har gjort det. Barna serverer mor noen utsagn som ikke henger på en grein, mor og andre som hører dette kjenner ikke historien i det hele tatt. Er dette en måte mennesker bruker barna sine for å renvaske seg selv, og legge skyld over på andre? Far har drevet psykisk terror ifølge politiet, og barna vet dette veldig godt, men allikevel klarer far å snakke alt til sin fordel, og barna klarer ikke å se hva han holder på med. Han kjøper barna, og lover de forskjellige ting som han kan ordne for de hvis de kommer til han. Datteren sier at faren har lagt seg flat for barna sine, det er mulig at han har, men det undrer meg at han da kan rakke slik ned på moren. En mor er en mor, men ikke i dette tilfellet. Det verste er at far har hele sin egen familie med på dette, til tross for at de var "helt imot han da det ble brudd med mor og far. Familien tok faktisk parti med mor og mente at faren var utrolig stygg med stesønnen og sine egne barn. Ene søsteren uttalte til og med at broren var en psykopat, og at mor måtte bare komme seg vekk, for noen år tilbake da barna var ganske mye mindre har søsteren kjøpt en bok om psykopater, og bladd opptil barna, her må dere lese for dette er deres mor. Mener at dette er helt uakseptabelt av voksne mennesker å gjøre. Det er barna selv som har fortalt sin mor dette. Barna har vært flink å tilbakefortelle hva faren sier og gjør. Så det er også grunnen til at moren vet så mye.
2 av disse barna har gått og sagt at det er mor som har tatt livet av sin sønn, (dette kommer nok fra faren dies) han tok for seks år sine en overdose på flere forskjellige rusmidler. Faren til disse barna var ustyrtelig stygg med denne gutten da han var 5-12 år, syket han ned, kalte han en sau, idiot, du kan ingen ting, du skjønner ingen ting,ble innelåst på rommet sitt da moren var på jobb, fikk kjeft hele tiden, hver gang han spiste, hakket stefaren på han for at tennene hans kom borti gaffelen eller skjeen, uansett hva han foretok så var alt galt, og han fikk "nei" til svar uansett hva han spurte om. En jul satt han og skrev i en skolebok, stakkar mamma som må feire jul med "......" Altså hans stefar. Han hadde det utrolig vondt, og til venninnene sine fortalte han at stefaren hadde stukket han i magen med en kniv for å slippe å fortelle om hvor vondt han hadde det når han bodde med stefaren. ( dette er noe venninner har fortalt i seinere tid) VONDT. Mor og stefaren var til behandling hos Bup for å få veiledning, og stefar sa alltid at alt skulle bli så mye bedre, men alt ble verre og verre for denne stakkars gutten. Litt usikker på hvor skylden ligger her. Men helt klart, er det moren sin feil da hun gjorde et utrolig dårlig valg, ved å ikke bare forlate denne mannen/og faren til de andre barna mye før, så hadde det kanskje ikke gått så galt som det gjorde. Mor har det ikke særlig godt med at hun utsatte den eldste sønnen sin for dette diktaturet. 
I dag har far til de 3 andre barna klart å vende alle barna mot mor, men de har bodd hos mor til de har blitt nesten myndige, men han klarer allikevel å vende de mot mor. Mor har spurt barna hva hun har gjort de, så får hun "aldri" noe svar på det. 
Barna behandler moren sin slik deres far gjorde, og det er helt uakseptabelt. Deres far gjorde alt for å psyke henne ned med at hun ikke var verdt noe, kunne ingen ting, mor mistet "alle" vennene etter dette samboerforholdet, alle vennene hennes var drit lei av måten denne mannen behandlet sin familie på. Noen av de som var mor sine såkalte venner klarte denne mannen å snakke rundt, men mest sannsynlig var de for feige til å si hva de mener. For FEIGE mennesker er det nok av....
Mor har aldri"nektet" barna å reise til sin far, nå får ikke barna lov å ha kontakt i det hele tatt med sin mor.Utrolig skuffende, men har f ått beskjed om å holde vekke og det gjør miren.  De kan komme og prate når de evt føler for det.
Det har vært flere rettssaker og rettsforlik med denne mannen, men helt tydelig så gjelder ikke disse reglene for han.  Har Vært inne 2 sakkyndige, men faren tapte saken. Hver gang faren kom i retten hadde han med seg en ny advokat fra Help forsikring. Det forteller mor og rettsvesen noe,  mens mor hadde samme advokat under hele prosessen.

 Hadde vært kjekt med kommentarer på dette!!!


1 kommentar: