søndag 20. mai 2012

Barnevernet i Norge

Oppgitt av Barnevernet i Norge !!!


Barnevernet i landet vårt er helt fantastisk, uff og uff!!!. 


Hadde de bare visst hva de holdt på med og hvor mange barn og familier de ødelegger. Det skulle kanskje vært gjort en undersøkelse på det, hvor mange familier OG BARN de har ødelagt. 
Det er så mange meningsmålinger om alt mulig annet, men ingen ting om barnevernet, er vel kanskje på tide, barna våre er de viktigste ressursene vi har i landet vårt. Er vi heldige kan det hende at noen er i stand til å hjelpe til når vi blir veldig voksen.


NÅ har barnevernet gjort så mye feil at det er kanskje på tide at NOEN andre GJØR NOE, slik at de som lider får hjelp, og de SOM IKKE HAR BEHOV FOR HJELP kan få fred. 
Barnevernet blander seg inn i de letteste sakene der familier trenger "forebyggende barnevern" ,og lar de vanskelige ligge så lenge at det er for seint for de barna som lider. Det virker rett og slett som de ikke TØRR å gå inn der det virkelig er nødvendig. Tenker f.eks. på Alvdal saken. Noe som er helt forferdelig tragisk.
Dette er NORGE på sitt beste. Tørr ikke tenke på hvor mange barn som blir ødelagt hvis barnevernet skal få lov til å holde på slik. Det er så mange slike eksempler på dette i landet vårt at det er en stor skam. 


Kanskje det hadde vært fornuftig å lagt ned hele BARNEVERNET, for de verner ikke om barna, det prioriterer å ta vare på den "makten" de har fått når de får jobb i barnevernet. 


Kunne laget en ny instans som heter VERN OM BARNET, der de ivaretar barnet og det som  er best for de. Med dette mener jeg at denne instansen må ta vare på en mor og far, slik at de har det bra, for det er BARE da, barnet kan få det godt. 


Jeg vet hva jeg snakker om, har mine opplevelser med denne instansen, samtidig så jeg hører så mange andre som blir rett og slett tråkket på av BV.  Har blitt det selv, samt min sønn som har slitt med sine problemer og aldri fikk den hjelpen han hadde krav på. Han begynte med selvmedisinering, og er ikke blant oss lenger. Han fikk bare bli 21 år. 


Mener at BV har mye skyld i dette, for han trengte hjelp på en annen måte en det de kunne gi han. 
BV har tråkket meg som mor ned i dritten. tror hvis det hadde vært andre som har gått igjennom alt som jeg måtte finne meg i, så hadde det nok gått galt for mange. Jeg har måttet tåle ufattelig mye, og da mener jeg på alle måter i forhold til BV. 
Vet det er mange som står på stupet, dette fordi de stanger hodet mot veggen, uansett hvor en snur seg så er rompen bak. 
Foreldre ber om hjelp til sine barn for de sliter, dette blir blankt avslag fordi at foreldrene er "for resurssterke", men når foreldrene har fått så store påkjenninger at de ikke klarer mer, DA KOMMER BV OG SKAL TA DE. Det er helt ufattelig at det går an i vårt land.


BV MÅ behandle foreldre som mennesker, og BV må ikke tro at de er noe mer en noen andre, ta litt hensyn til at alle har følelser, ikke alle tåler like mye. Vi har alle en ryggsekk, noen er lett, andre er svært tunge. Og vi vet over hodet ikke hva som er oppi disse sekkene. Kanskje BV skulle vært til stede når vi foreldre var små barn? ? ?Hvem vet hva som skjuler seg bak hvert sinn. Noe kommer frem i lyset mens annet bare blir liggende.


Dette er noe vi alle mennesker må kunne ta hensyn til når vi har med/ omgåes andre mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar